Over IP Labels

IP Labels is een bedrijf met de juiste mix aan ervaring en expertise op het gebied van labels en etiketten die geschikt zijn voor gebruik onder bijzondere omstandigheden. Door productkennis en de kwaliteit en service die wij al meer dan dertig jaar leveren, zijn wij een begrip op het gebied van ‘‘outdoor-labelling’’.

Historie

In 1986 kreeg IP Labels (destijds Drukkerij Hijbeek) de vraag om te onderzoeken of de productie van waarmerklabels voor fruitgewassen op een efficiëntere wijze plaats kon vinden dan voorheen. IP Labels ontwikkelde een digitaal concept en kon zodoende aan deze vraag voldoen. Het destijds ontwikkelde concept is nog steeds de basis waarop de huidige labels en etiketten worden geproduceerd.

Missie

Wij willen binnen het specifieke marktsegment van ‘‘outdoor-labelling’’, een oplossingsgerichte rol vervullen op het gebied van milieuvriendelijke labels en etiketten. IP Labels richt zich in het bijzonder op de tuinbouw, maar ook andere branches waarin hoge eisen gesteld worden aan kleurechtheid en weerbestendigheid van labels en etiketten behoren tot onze doelgroep. Door steeds te luisteren, te praten en te leren, blijven we ons verbeteren; de belangrijkste voorwaarden voor succesvol ondernemen.

Strategie

Onze strategie is gebaseerd op de wensen van onze relaties. Samen met partners en leveranciers vullen wij deze wensen in en voldoen wij, door het leveren van maatwerk, aan de verwachtingen van onze klanten.

Visie

Wij willen uitblinken in alle aspecten van het ondernemen. Anticiperen op ontwikkelingen in de markt met innovatieve technologieën behoort tot het streven van IP Labels. Milieuvriendelijk produceren, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn de speerpunten binnen het bedrijf.