Etiketten & Labels

Wij leveren labels en etiketten, geschikt voor buitengebruik. Naast het produceren van labels en etiketten voor waarmerkingsdoeleinden, leveren wij ook ‘custom-made’ labels. Bedrukt in alleen zwart of volledig in full-color, met een ‘vaste’ tekst of per label wisselend. Met unieke nummering, voorzien van uw logo, geleverd aan de de rol of in blocs.

Mogelijkheden, prijzen en materialen

De mogelijkheden wat betreft bedrukking zijn zo goed als onbeperkt. Het gebruik van materialen wordt zoveel mogelijk gestandaardiseerd om zodoende de kosten zo laag mogelijk te houden. Onze natsterke en weerbestendige labels zijn aanmerkelijk voordeliger dan bijvoorbeeld Tyvek labels of andere kunststof etiketten. Bovendien is het een volledig ‘’groen’’ product. De prijs is afhankelijk van oplage, materiaal, bedrukking en afwerking. Vraag online uw prijs aan, vul de gegevens in en u ontvangt, geheel vrijblijvend, een prijsopgave. De labels zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, oranje, blauw, lichtgroen, donkergroen, violet, pink, rood, geel en grijs. Zelfklevende etiketten worden geproduceerd op wit of gekleurd biologisch afbreekbaar ‘‘kunststof’’ *.

* Biologisch afbreekbare etiketten worden uitsluitend geleverd op aanmaak.

Totale grafische communicatie

IP Labels is een totaalleverancier voor grafische producten: naast de levering van labels en etiketten kunt u bij ons ook terecht voor uw overige drukwerk. Denk hierbij  aan huisstijldrukwerk, catalogi en promotiedrukwerk. Maar ook uw bedrijfswebsite of benodigde apps kunnen door IP Labels, op een verrassende wijze, worden vormgegeven. Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte.